vacatures

Vacature cameramensen


Voor ons team zijn wij op zoek naar reporters en cameramensen.


Eerste ontmoeting

Bij uw eerste bezoek aan onze redactieadres zullen we gezamenlijk bekijken wat U kan en zou willen doen voor het Senioren Journaal. Met een kleine cursus zal U de dingen kunnen leren om reportages te gaan maken. Wilt U alleen maar mensen interviewen dat mag ook. Als reporter of als camerapersoon gaat u aan de slag voor ons journaal. Je gaat alleen of samen met iemand op pad, om deze reportages te gaan maken. Als vrijwilliger maak je, opnames voor onze tv-uitzendingen.


Reportage

Voor het Seniorenjournaal zoeken we mensen die willen filmen, interviewen. Het monteren van de filmpjes, dat mag je ook doen als je dat zou willen doen. De reportages die je maakt, monteer je geheel zelf naar je eigen smaak of inzicht. (als je dit kan) Ook voor het monteren kunt U als je wilt een stoomcursus krijgen. De faciliteiten van het Senioren Journaal staan tot je beschikking, maar je kan ook je eigen apparatuur gebruiken. Je tijden zijn flexibel in te plannen. Belangrijk is wel bij ons, een afspraak is een afspraak.


Onze voorkeur gaat uit naar 40 plussers, (maar dat hoeft niet) die het leuk vinden om af en toe voor ons op pad te gaan. Je krijgt de kans om bijzondere gebeurtenissen in Den Haag van dichtbij mee te maken en maakt dan jouw verslag van deze activiteit, helemaal zoals jij dat zou willen doen. We werken met grote en kleine camera's. Belangrijk is wel dat we geen koffie of vergadergroep zijn. 

Profiel

• Affiniteit met camerawerk

• Affiniteit met lokale/regionale journalistiek

• Ervaring is een pre, maar zeker niet noodzakelijk

• Resultaatgericht, samenwerkingsgericht en nieuwsgierig

• Doelbewust, objectief, kritisch, positief en een oog voor kwaliteit

• Eigen vervoer is handig


Is dit iets voor jou?

Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een briefje met wat je zou willen doen voor ons journaal en wij nemen contact met je op... 


Hopelijk tot binnenkort! 


Informatie en tips !!
Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van deze pagina wellicht nog vragen heeft of dat u mogelijk tips heeft of misschien bent u wel zo enthousiast geraakt dat u een bijdrage wilt leveren aan het Seniorenjournaal. Schroom dan niet en neem direct contact met ons op E-mail adres is: redactie@seniorenjournaal.org Schrijven kan natuurlijk ook:

Seniorenjournaal, Stortenbekerstraat 360, 2525 SV Den Haag